اخبار تکنولوژیشرکت هامایکروسافتنرم‌افزارویندوز

ویندوز ۱۰: تغییری جدید که از حذف فایل هایی که می خواهید نگه دارید، جلو گیری می کند

همگام سازی ویندوز 10 با تکنولوژی ابر

آخرین پیش نمایش مایکروسافت از ویندوز ۱۰ شامل تغییر جزئی برای بهبود رفتار ویژگی پاکسازی دیسک Storage Sense در تنظیمات است. مایکروسافت هفته گذشته نسخه دوم ویندوز ۱۰ را به حلقه سریع منتشر کرده است.

مایکروسافت در یادداشتهای منتشر شده برای Windows 10 Insider Preview 19640 را برای شما گفت: “براساس بازخورد ، اگر پوشه بارگیری شما با یک ارائه دهنده ابر همگام سازی شود ، ما این گزینه را نداریم که به طور خودکار پوشه بارگیری خود را به صورت خودکار پاک کنیم.” حلقه سریع

این جدیدترین اصلاح رفتارهای برنامه Disk Cleanup و خواهر و برادران آن ، Storage Sense است که در تنظیمات ویندوز ۱۰ ساخته شده است و با هدف قرار دادن پرونده های ذخیره شده و بلااستفاده محلی ، فضای دیسک را آزاد می کند.

در ویندوز ۱۰ نسخه ۱۸۰۹ ، مایکروسافت گزینه جدیدی را برای چک کردن جعبه Disk Cleanup به کاربران داد تا فضای دیسک را از پوشه Downloads پاک کنند. بارگیری ها یکی از چندین مکان برای حذف پرونده ها به همراه پرونده های بازیافت و موقت بود.

اما برخی از کاربرانی که از افزودن بارگیریها به پاکسازی دیسک اطلاع ندارند ، بدون اطلاع از بارگیری همه صندوق ها را چک می کردند ، در آنجا بود ، به طور تصادفی پرونده هایی را که می خواستند آنها را حفظ کند حذف کرد.

سال گذشته ، مایکروسافت در پیش نمایش برای ویندوز ۱۰ ۲۰H1 ، ویندوز ۱۰ ۲۰۰۴ ، پوشه Downloads را از گزینه های Disk Cleanup حذف کرد ، همانطور که در همین زمان Ghacks گزارش داده بود.

آخرین تغییر برای Storage Sense ، همانطور که مایکروسافت خاطرنشان می کند ، متفاوت است از آنجا که گزینه ای برای پاک کردن خودکار پوشه Downloads در صورتی که این پوشه قبلاً با ارائه دهنده ابر همگام سازی شده باشد ، وجود نخواهد داشت.

مایکروسافت توضیحی فراتر از “بازخورد کاربر” ارائه نمی دهد. اما ، همانطور که Bleeping Computer خاطرنشان می کند ، این اقدامات احتمالاً مانع از پاک کردن سرورهای ابری که همگام در پوشه بارگیری ها هستند ، نمی شوند.

مایکروسافت همچنین منطق ورود به سیستم خود را برای مدیریت فضاهای دارای کلید تصادفی به روز کرده است. مایکروسافت گفت: “اگر رایانه شخصی شما تنظیم شده است ، بنابراین باید هنگام ورود به سیستم ، نام کاربری خود را تایپ کنید ، به طور تصادفی با شروع نام کاربری خود با یک فضای دیگر ، خطایی به وجود نخواهد آمد.”

همچنین در حال بررسی چهار موضوع شناخته شده است:

  • مشکلی که برخی از دستگاه ها هنگام ذخیره مجدد از خواب زمستانی ، از ذخیره سازی eMMC در آن عیب یابی کردند.
  • گزارشات مربوط به فرآیند بروزرسانی که برای دوره های طولانی در هنگام نصب یک ساختمان جدید معلق است.
  • مشکلی که در قسمت تنظیمات> حریم خصوصی ، بخش اسناد و بارگیری ها نمادی شکسته در کنار نام صفحه خود نشان می دهد.
  • گزارش می دهد که تصاویر کوچک پیش نمایش نوار وظیفه به طور مداوم ارائه نمی شوند ، درعوض یک منطقه خالی نشان داده می شوند.
منبع
وب سایت zdnet
برچسب ها
مشاهده بیشتر

محمد اسحاق مجاهد

سلام دوستان عزیز:) محصل در رشته مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی علاقه مند به دیزاین و طراحی وب سایت هستم. امیدوارم از مطالبی که براتون آماده میکنم لذت ببرید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − ده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن